IFRS ingyenes online felkészítő képzés 2019

Ajándék felkészítő tanfolyam Önnek

A kormány 2015. június 12-én megszületett határozatában (1387/2015. Korm. határozat) jóváhagyta a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS-ek) egyedi beszámolási célokra történő magyarországi bevezetésének ütemezését. Eszerint először a 2016. évi éves beszámoló készítése során választható az IFRS hazai beszámolási célokra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 2016-os beszámolóban a 2015-ös év összehasonlító adatait is be kell mutatni, ami a 2015-ös beszámoló IFRS szempontok szerinti összeállítását kívánja meg.

Itt az idő felkészülni!

Online programunkkal ezúton szeretnénk segítséget nyújtani Önnek, hogy megismerje a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) rendszerét, értékelési és megjelenési sajátosságait. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az IFRS rendszeréről, és gyakorlati példák segítségével mutatjuk be használatukat. Felhívjuk a figyelmet a magyarországi gyakorlat lehetséges buktatóira és a főbb eltérésekre, különös tekintettel a legfrissebb változásokra és azok hatásaira. Fontosnak tartjuk, hogy az IFRS bevezetését megelőző rövid időszakban minél több számviteli szakember megismerhesse a nemzetközi standardok rendszerét és alkalmazását, ezért online felkészítő tanfolyamunk most térítésmentesen igénybe vehető.

Témakörök:

IFRS rendszere - IFRS beszámoló - Készletek és tárgyi eszközök - Immateriális javak és befektetett eszközök terven felüli értékcsökkenése - Bevételek elszámolása - Halasztott adók - Pénzügyi instrumentumok - Lízingszerződések - Céltartalékok és függő kötelezettségek - Konszolidáció

Előnyök:

  • e-learning keretrendszer
  • 10 hét, heti minimum 90 perc
  • gyakorlati szemlélet
  • kapcsolatba léphet szakértőinkkel
  • önellenőrző tesztek


Jelentkezem a díjmentes képzésre

Név:
Cím:
E-mail:
Telefon:
Választott helyszín: Budapest
GyőrRészletes képzési tájékoztató letöltése itt! (PDF)
Ön már könyvelő?
Mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzése!
Gyűjtse össze 16 kreditpontját a legjobb áron!